Ти поряд, я це в дчуваю...

Лена Шумакова
Майже кожної ночі,
Коли заплющую очі,
Відразу ж образ твій являється,
Вуста чарівно посміхаються.
Твій дотик був лише на мить,
А серденько моє весь час болить.
Та біль солодка і приємна
І без різниці чи взаємні
Моє кохання і любов
Тебе побачу знов і знов,
У снах щоночі споглядаю
Ти поряд, я це відчуваю...