Афродiта

Петро Керанчук
               
                ”... Світ Божий зводить дві людини
                їх спільні долі у  мету.
                Знаходить чоловік дружину
                Й плекають вдвох любов святу.”
                автор.                .               
                дружині -  Людмилі

Ти, моя кохана, Афродіта!..
Поруч я твій лицар, Аполлон.
Зміг тебе любов ю покорити,
Солодить медовий твій полон.

Афродіто, Афродіто!..
Чарівнице ти моя.
Ти моя найкраща жінка світу,
Бо любов твоя свята.
Ти найкраща жінка світу
І Богиня ти моя!

В тебе я безтямно закохався,
Й полюбила ти мене без меж.
Синім птахом в снах моїх літаєш,
В доленьці і серденьку живеш.

Зринули зима весна і літо,
Осінь поєднала нас в житті.
Ти  моя найкраща жінка в світі,
Й почуття в любові золоті!