Рецидив

Юрий Ош
Я не боюсь уже нікого,
але нікого й не люблю:
не буду винним перед Богом,
тому нікого не уб’ю.
Хоча когось убити б варто,
щоб землю Божу не смердів:
це не мої відверті жарти -
життя сучасний рецидив.
Але найкраще людям буде,
коли каратиме сам Біг
усіх - від чорта до іуди -
на безлічі людських доріг.