пазур1 д1йсност1...

Мария Сторожук
Узурповані пазурі
Непохитної дійсності
Звабили
Торішній психоз.
Дивно, та
Не шукала
Снодійне
Для розпалених мізків.
Стіни
Швидко прийняли
Угоду –
Психодилію
Сотні тисяч скрипок
В обмін
На катарсис
Ще недавно позиченої долі.
Але їм
Не здолати
Фальшивості цього світу.
Його бруд
Суто з матеріальних причин
Видається
Нервово-каламутним.
У кожної людини
Є крила,
Які вона губить
У боротьбі
За існування.
Напевно, щось
Жахливе
Ковтає метраж
Соціальної підсвідомості.
Тільки кохання
До янгола
Із зеленими очима
Утримує мене
У колі
Анти-божевілля.
Філософія почуттів – безсмертна.