Соблазн

Соловьёва
Сёння - анёл, а заўтра - д'ябал,
Але чаму заўсёды так чароўна
Не я , а ты мне дорыш яблык,
Спакуслівы паэт-вандроўнік?

подстрочник:
сегодня - ангел, а завтра - дьявол,
Но почему не я , а ты
Мне даришь яблоко мечты,
соблазна,радости и славы?

анёл - ангел,д'ябал- дьявол,чароўна - изумительно,спакуслівы паэт - вандроўнік - соблазнительный поэт-путешественник