Amore miо

Наталия Гриник
Ти у Венеції годуєш голубів,
А я у Чернівцях біля фонтанів!
Не думаю про тебе кілька днів,
І серце підніма в душі повстання!
Мені стає і холодно, і сумно,
І хочеться в Італію одразу,
Та розумію, що бажання це безумне,
І згадую лиш італійську фразу:
"Amore mia" якось ти сказав,
Не знаю правда то,  чи тільки жарти?
Amore miо! хочу щоб ти знав,
Як мрію, щоб назавжди приїжджав ти!