Ходила в гай, ходила

Татьяна Гребенюк
ой у гаї гаї співають пташки
трава зеленіє та квітнуть квітки.
Цвіте гробина, цвіте черемшина
На побачення до хлопця
Ходить в гай дівчина.

Ходила кохалась у гаю дівчина
Поки їй лелека не приніс дитину.
Милому байдуже ,не його то діло,
Він веде до гаю вже другу дівчину.

Думайте дівчата як йдете до гаю,
Що вас після гаю
Лелека чекає, та для вас у клюві
Дитинку тримає.