Рiздвяна нiч

Анастасия Хилько
Я пензлем розфарбовую надії,
Куштую присмаки твоїх обійм.
Як новорічні свята убираю мрії,
І аромати згадую подій.

Коханий,подивись в різдвяне небо
І загадай у місяця казок.
Чому дотла не згаснуть наші зорі?
Тому що їх розпалює любов.

Ти відчуваєш серцем прохолоду,
І різні мови в поеднанні,різний час.
Я ж вірю у казки,плету розмову
словами музики.Для нас
немає простору ,ні часу,ні обмежень.
Є лиш надія й спогади на двох
і сила подолати те минуле,
що розвінчало мрію про любов.