Я на струнах твоei душi буду грати мелодiю гарну

Татьяна Яцишина
Я на струнах твоєї душі буду грати мелодію гарну,
Буду грати, хай пісня лунає своєвільна і бездоганна.

Я співатиму тобі про те, що не можу просто сказати,
Я співатиму, на голос мій маєш ти мене відшукати.

Я тобі подарую рядки, тільки я вмію їх дарувати,
Вони будуть сяйвом твоїм, вони мають тебе окриляти.

Я на струнах твоєї душі так заграю, що світ заспіває…
Світ, в я кому ти лиш і я, і мелодія, що нас єднає.


15.01.2009