Лiки вiд негараздiв

Петро Керанчук
Той час, як зустрілись  з тобою,
Все далі відходить в життя...
Невпинно пливе за водою,
Та з нами палкі почуття.

Оті, що весна дарувала,
Як ми молодими цвіли.
Любов нам надією стала,
І Віру в коханні знайшли.

Дві долі в одну поєднала,
Став заліком пройдений час.
Нехай відпливає у далі,
В серцях - Любов острів для нас.

Її зберігаємо разом,
Плекаємо в днях і літах.
Це ліки від всіх негараздів,
В житті берегиня для нас.