Послухай, я для тебе плачу

Евгения Варецкая
Послухай, я для тебе плачу,
роса з небес летить на вітер
в тендітним подиху повітря.
Послухай, я для тебе плачу.

Шепочуть річки стрімкі хвилі,
і серце від бажання мліє,
чи все це щось для тебе значить?

Кружляє тихо жовте листя
в прозорому як лід намисті,
послухай, навіть осінь плаче.

Сліди дощу лоскочуть очі,
зірки тремтять в обіймах ночі,
почуй, це я без тебе плачу...


18.10.2007