залежнiсть

Френия Шизо
передчувати нездійснене.
кілька кубиків "амоглобути" для поновлення відчуттів.
видих-видих-видих.
усвідомлення кидає до землі і вивертає нутро.
полегшення.
і тільки потім жахаюся, способу