Свiтло Мiсяця - в спину

Аня Дикая
Світло Місяця - в спину.
В обличчя - густішає пітьма,
Тінь моя непорушно самотня.
Наді мною вирує безодня,
Чорне серце затягнуте сітьми,
Я, можливо, загину
                сьогодні.

Не шукаю вже силу...
Шукаю ось тут розуміння,
І нічого мене не тримає,
Буде треба - то серце розкраю,
Чорне серце - ножами проміння!

І ні тіні, ні пилу 
                немає...

17.12.2007