Милосердя

Татьяна Гребенюк
Милосердя-милість серця,
Живий його стук.
Це підтримка духу
Надійність дружніх рук.

Чуже горе милосердю
Як своє болить.
Кого доля обділила,
Кому не щастить.

Кого злидні заїдаютють
І рідних нема.
Сироті покинутому,
Вони навіть не плачуть
Бо сліз вже нема.

Та на всіх нещасних,
Закривають очі люди.
Чужа болячка не болить.
Аби мені добре було.

Всім їм сірим і убогим,
Боже поможи
Бідний тільки словом ,
 Добрим може помогти.
В багатого, серце з вати,
Вата не болить.