Формула кохання

Анна Гольцберг
Самотня йду порожніми дорогами,
В калюжах віддзеркалюється майбуття
Солоні краплі радістю наповнені,
Ти не дізнаєшся про вічні почуття

Холодні ночі вже набридли досхочу!
Несу я краплю щастя у долоні,
Благання Бог мої і досі не почув,
Тому вони завжди такі солоні…

Приспів:
Кого любити ми не обираємо,
Але існує формула кохання,
Науку цю і досі не вивчаємо,
Та у житті це завжди відчуваєм…
(2 рази)

Щасливу мить ніколи не забуду,
Коли були з тобою ми удвох,
Та про минуле пам'ятати буду,
Летять думки у небуття, немов...

Всі мрії, що були злетіли в небо,
Я відпустила їх, нехай летять!
Твого кохання більш мені не треба,
І вже щляху не маю я назад...

Приспів.