Хто коштуе багато зараз?

Александр Воскобойник
Хто коштує багато зараз?
Під три чорти оту купівлю.
Потрібен він як сигарети DALLAS
Як просо для старого півня.
Ціна бентежно зависока
Не на людину а на якість.
Хто її має? Тьма безока.
А платить? Непідробна радість.
Виходить, що серед надвічних
Шукати треба нам притулу.
Серед небагатьох і лічених,
Що роблять на макулатуру.
10.2002.