Новорiчне

Александр Воскобойник
Сніг падає згори
Вкриває білим землю.
Хороший настрій, на бери,
Щасти у кожній фемелі.
Йде новий рік, крокує по землі,
Народжуються світлі мрії.
Такі кумедні як ті діточки малі,
А їх продовжують події.
Знайомства з гарними людьми
Чекати кожного з нас будуть.
Там буде гамірно де ми,
Фортуна колесо закрутить.
У щастя вірити ще більш
Приємно з Новим Роком.
Писати в ньому новий вірш
І бачити все власним оком.
Найбільш висока таїна
Розпочинати свято.
Повніш налити всим вина
Коло ялинки стати.



31.12.2002.