Навiки...

Ирина Вихрь
Навiки замкнулося коло,
Все марно - усюди омана.
Немає нiкого навколо.
Чого ж я така безталанна?

Що ти змiг би дати? Кохання?
А що ж воно є? Почуття...
Все марно, усюди омана.
В минуле нема вороття.

Навiки - чудне таке слово.
I що воно є? Тiльки звуки...
Назавжди замкнулося коло,
Коли розiйшлись нашi руки.