new заповiт

Поэтишка
Як помру, то поховайте
Мене у могилі,
Не палить на сірий попіл
В язичному стилі,

Не кладіть мені вінки -
Жорнова для шії,
Заспівайте краще пісню,
Що є у Псалтирі

Помолиться ви до Бога
Про душу мою грішну,
Поділиться з бідним людом
В ім'я моє грішми,

Православного покличте
Батюшку до мене
І нехай він зачитає
Все, що є потребне,

Закопайте моє тіло
Без шуму, без гаму
І не плачте, не ридайте -
Все одно восстану.

Як казав колись Господь
Усі к суду воскреснемо,
Дай нам Боже Милосердний
Царства Твого Небесного!