Зимняя буря

Степаненко Василь
Зимова буря

Нуртує біле море
Навкруги
І піниться сніжинками на гребнях
Химерних хвиль –
Завіяних замет.

Зимняя буря

Бушует белое море
Вокруг
И пенится снежинками на гребнях
Чудовищных волн –
Завьюженых сугробов.