Ти помиляешся

Алла Таманчук
Не знаю, що писати,
Не знаю, що сказати,
Не знаю, де очі діти
І які слова вжити...
Коли бачу тебе, коханий,
Навіки про все забуваю.
Ти у душі моїй наймиліший -
Тебе лише чекаю.
Для тебе горять мої очі,
Для тебе серце птахом тріпоче.
Для тебе смуток мій і сміх,
Для тебе зоряний усміх.
А ти мені що можеш дати?
Перші поцілунки гарячі,
Потім пестощів ніжну казку,
А потім - слова кохання,
А за день - слова прощання?!
І навіщо було кохати?
І навіщо було чекати,
Доки знову скажеш слово
І думатимеш, що я для тебе на все готова?!
І думатимеш, що кохаю тебе без тями?
Ти помиляєшся, мій коханий!