Ще жива любов!

Globa
Дощами  гасить  травень цвіт бузку
І   ранній  дощик цей так наполегливо шепоче
Знає звідки він усе?
Вийшла із твоїх пісень, кохання доведе
В мріях ти мене кохав
Та ночами малював  й створив мене

--RF—
Не вбивай любов ,благаю я
Не вбивай її  ти без нужди
Ще жива любов, жива любов моя ,коханий
Очі сяють – Любий мій!
Губи шепчуть – Любий мій!
Серце каже:  Любий-назавжди!

Не мій малюєш образ на холсті,
Нові твориш пісні, краса в них , бачу,  не моя
Троянда, що в тіні зроста
Із твого зійшла холста
Дивись – це  я
В руки ти мене візьми
До обличчя піднеси –
Коханням  оживи

--RF—
Не вбивай любов ,благаю я
Не вбивай її  ти без нужди
Ще жива любов, жива любов моя ,коханий!               
Очі сяють – Любий мій!
Губи шепчуть – Любий мій!
Серце каже:  Любий-назавжди!