Iнiй

Анна Корниенко
Голубий кучерявий іній
Помережив дерева синім,
Немов срібло, яскравим блиском...
Вздовж зажуреної дороги,
Де верба заклякла розлога,
На дроти нанизав намисто.

В зачарованій білій тиші
Світ сприймається зовсім іншим -
Все чарує, як ніжна ласка,
Наче музика біло-синя...
А все той кучерявий іній,
Що зробив із будення казку...


січень, 2009