Сипляться, сипляться з бiлих дерев...

Дарья Симонова Головченко
Сипляться, сипляться з білих дерев
Ніжні, чарівні пелюстки!
Квітне весна, і легкий вітерець
Вітам розв’язує хустки.
Дивна весна! Ти все снилась мені
В ночі холодні, зимові.
Ну а тепер, наче знову вві сні,
Дихаю щастям надворі!
                6.08.2002