for Dobermano

Сёстры Комазовы
Стану небом для тебе, стану хмаркою.
Стану кухлем, як треба, стану чаркою.
Стану морем, як схочеш, стану сонечком.
Диваном, столом, підвіконнячком.
Стану вітром, обійму прохолодою.
Стану светром, зігрію в негоду я.
Стану хлібом, цукеркою, печивом.
Стану борщиком, теплим ще звечора.
Стану золотом, сріблом, алмазами,
Камінням коштовним і стразами.
Стану горщиком з медом, із правильним.
Сходом сонця і заревом райдужним.
Стану всім, чим ти схочеш, усім.
Не залишай лиш одну серед стін...