На небi фарби ненароком розлились!

Дарья Симонова Головченко
На небі фарби ненароком розлились!
Чиї то пензлі так малюють гарно?
О ні, людино, скільки не дивись,
Та спроба змалювати буде марна!
Ти краще перед Генієм вклонись!

                iлюстрацiя Плэйкаст "Лестница в небо"