Вiрш-запитання

Анастасия Жарик
Де ти є? Скажи мені,
Адже без тебе, як у сні:
Ходжу-броджу, шукаю я...
Чого? Не відаю сама.
 
І ось побачила! Та ні...
Всього лиш тінь твоя в вікні.
На серці знов стоїть зима,
Напевно, не прийде весна.
 
Ти там, я тут... Чому? Не знаю,
Але без тебе я страждаю.
Цікаво, може, все дарма?
Невже не заслужила я?