Дивитись у спину

Александр Васильевич Бойко
Вулиці,
Люди,
Візерунки на одязі,
Ти поспішаєш кудись...
Я вже не гідний
Молитися -
Просто у Бога прошу,
Щоб молився за мене.
Я вже не знаю,
Чого мені треба від Бога -
Хай береже тебе.
Я прокидаюсь
Голодний, але задоволений:
Бог береже тебе,
А у мене є
Вулиці,
Люди,
Візерунки на одязі.


2003