Вiд мами

Наталья Иваняс
Тобі дарую цілий світ:
і небо, й зорі,
місяць, й сонце.
Ти ними дорожи
і пам"ятай весь вік,
що з ними будеш сильним
у своїй сторонці.
Хай радість світла принесуть вони
всім твоїм рідним, близьким, друзям,
і пам"ятай, що назавжди
ти з ними в замкнутому крузі.
Сьогодні прошу всіх святих,
щоб помолилися за тебе,
і Господь Бог щоб допоміг
прожити так, як світу треба