Творенье...

Амма Хэстер
В Амстердаме моей даме подавали сыр -
с дырками ,без дыр...
50 каналов,400 мостов
земли мало,много ртов
300 дней в году - идет дождь
65 из них с солнышком живешь,
пословица народная живет :
Бог создал море ,а землю народ
...............................
In Amsterdam, my lady served cheese --
with holes, no holes ...
50 channels, 400 bridges
little land, a lot of rtov
300 days a year - it's raining
65 of them with the sun you live,
People's lives proverb:
God created the sea and the land of the people
.................................

In Amsterdam, meine Dame serviert K;se --
mit L;chern, keine L;cher ...
50 Kan;le, 400 Br;cken
wenig Land, eine Menge rtov
300 Tage im Jahr - es regnet
65 von ihnen mit der Sonne Sie leben,
Das Leben der Menschen Sprichwort:
Gott schuf das Meer und das Land der Menschen
.................................
 ; Amsterdam, ma femme a servi de fromage --
avec des trous, pas de trous ...
50 canaux, 400 ponts
peu de terre, beaucoup de rtov
300 jours par ann;e - il pleut
65 d'entre eux, avec le soleil vous vivez,
La vie des gens proverbe:
Dieu a cr;; la mer et la terre du peuple