трасса в меня полиязычие

Евгения Середа
Путешествуй во мне автостопом,
Каждой мысли являя себя,
По мембранам и по углеводам
Проберись и владей... не любя.


(англ.)

Now you fall in love with me,
Your imagine finds a queen.
You invent to me a “sharm”,
But I went up from the slum.

If you tell me: “Go away!”
I’ll can say to you: ”Ok”,
When you ask me: “ Where are you?”
I’ll return, as I love you.

(нем.)
Im Fr;ling.
Der Fr;ling, und noch weine Ich.
Du bist der Vogel, Ich verschtehe,
Und es tut mir sehr weh! Weh!
Ich hasse dich!.. Ich liebe dich!

(франц.)
***
Tu es mon examen d’entree,
L’examen de mort, l’examen de vie.
Et Je t’aime beaucoup, mais tu ce connais...
Et Je ne peux pas maintenant s’enfuir.