16

Творча Натура
Я виливаю тебе на папір
Розмащую буквами
Щоб не плакати викидаю біль
чорним по білому
Нестримні поштовхи хворого серця
стають знаками
Впишу туди останній не здійснений поцілунок
не сказане "не" у моєму "Я люблю тебе"
незроблений крок
примарне пробач - все буде
змовчу лиш про слід
у мене в очах - твоє відображення
Розриваю тебе на маленькі слова
і знову склеюю - але вже в іншому порядку
Скручую, перемотую венами,
прикрашаю краплею крові
Ти знаєш - остання кров могутня сила
Піду поміняю цей папірець на когось іншого
Ти в мені майже закінчився...