Кохання безмежне

Ирина Журенко
Кохання дивна річ...
Хтось його ставить над усе,
Комусь стає тепліше,
Хтось за для нього душу віддає,
А хтось весь час лиш грІшить.
Бо для кохання меж нема,
Йому вклоняється земля,
І навіть зла душа, німа,
Бо для кохання меж нема.
27.03.02