ONE DAY

Алина Халаджи
ONE DAY
YOU WILL SEE LIGHT IN YOUR ROOM -
ITS ME !
I OPEN YOUR DOOR

I WILL COME
TO CHANGE YOUR LIFE,
ITS ME !
YOU  WILL KNOW THIS TIME

DONT SAD ,IF HARD
IF EMPTINESS IN HEART!

BELIVE!
BE WELL!
MY SOUL GIVE FOR  ME GOD!
FOR YOU,
FOR FLYING TO THE SKY
FOR WENT,
FOR MEET YOU
NIGHT BY NIGHT!