love leave us

Алина Халаджи
IT iS NOT YOU !
IT IS NOT ME !
NO FAULT!
WE ARE FREE!

HARD TO SAY ,
BUT WHAT CAN DO ?
LOVE LEAVE us
Its time come true !

Mind ask : stop !
Return ! please , back!
But dont try,
We must forget!

Nothing will be !
Open eyes :
Heart dont feel ,
It is not SUrpriSe!

Broken heart
After playing ,
I write you "DOT" ,
Dont ask me, "darling"!