in conceivable плане

Данаил-Петров-Досев
у меня есть время это пйтер
не думайте что просто шутка все
това е само наше развлечение
сънувах хлъзгави и лигави човечета
 амин- или аман в конкретен план
стихотворение без адресат е неуместно
но как се пише- как ли се чете
вълнения вълнения вълнения
сякаш е формула на айнщайн разгадал
там нещо от ферми или... аз де да знам
не съм математик а адресатът е в плик
със ръкавици хермелинови
и за да ви стане още по по гадно
съветвам ви- не пускайте
езици
-s ette lae
..
потърсих се във гугъла понеже
понеже беше дума теменужена
а смирненски тъй вечерта назва
и тръгнах привечер по тясна улица
която свършваше с песен протестна
и със кола- не най модерната кола

и твоята усмивка ти хитрушо
аз подозрях чия си дъщеря
не бе таз вечер но  на тази улица

и ето че така и тъй го пиша