Неввiчливий зайчик загадка

Алла Шмелёва
Скакав зайчик через ліс
Догори задерши ніс.
На галявині зеленій
Йому стрівся мудрий лис.
Старий лис пригладив вуса,
Лапку зайчику подав,
А нахаба посміхнувся
І повз лиса проскакав.
Настрій в лиса зіпсувався,
Він присів на старий пень.
Якби ввічливим був зайчик,
Він сказав би: …………….