Про кохання...

Галана Мошковская
Кохння витратив на марно?
Так не буває,точно знаю!
Коли любов -життя безхмарне
В людини крила виростають...
************************
Кохання дивне і одвічне
Його даруєш,стане чудом.
Любов прекрасна.І трагічно
Коли її змішають з блудом.
************************
Святих немає,кажуть люди.
І святість ніби-то омана...
І блуд і злість у нас повсюди
Як нам уникнути обману?
Як зрозуміти що є щирим,
Як подивитись правді в очі?
Щоб день був сонячним і милим
Щоб не були пустими ночі...
************************
А сповідь від сповіді може різнитись,
Як тіло з душею різниться...
Цілунок з губами може так злитись,
Як небо і вітер і птиці...
***********************