Кохання

Татьяна Гребенюк
Кохання мов пелюстки ,
Троянди ніжне.
І як вогонь палке.
Кохання берегти потрібно,
Воно таке крихке.
Кохання любить щоб йього кохали.
І доглядали як дитя мале.
Без догляду зів,яне цвіт кохання.
Як в,яне квітка в спеку без дощу.


Вітаю Вас дорогі читачі,
Зі святом кохання,
Днем святого Валентина.