Кун, ел кэзе

Хакима
Сары кэзляр.
   Салкын кэзляр.
       Кабат мине каршы алдылар.
 
Ялгыз тэнняр.
   Мон,су тэшляр.
       Бергэ чаклар артта калдылар.
 
Тун,ган йэряк.
   Дэшми йэряк.
       Ышанмый ул башка ятларга.
 
Ж,ылыт аны.
   Яшэрт аны.
       Хакы бар бит кабат янарга.
 
Кэзге ж,илляр.
   Ачы ж,илляр.
      Алып килде тэуге сагышны.
 
Тузган хисляр.
   Арган уйлар.
      Биляп алды ачы язмышны.