So later

Алина Халаджи
so later ....
u cant change ...
so later
i closed my page
so later ...
time chenge my way
so later
dont try to play!
dont promise !
dont do me pain agan!
please come back for go away!
my soul was fly for you,
but for anоther i sayd : love you !
you pushed me in hell alone
he take me away, hold on!
he present me smile and love
it is for my dreams above!
remember of you of course
sometime  I would like to shout: SOS!
but stoped myself for  dreams
take on for new love new weengs
take on for new life new things
take on everything that need
but one only one from u....
i cant chenge my memory for few
remember!
will not forget
it is never will me let
my heart just pray
back to me part
and never
on my way
stand up!