сатана програв

Вадим Шовкопляс
Сатана програв
З небес на землю впав
Голову забив
Розум загубив

З дитинства мене гнав
Батька ошукав
Бог усе змінив
Сатана програв

В моєму житті
Було все не так
Наче у кіно
«Жив собі простак»

Бог мене знайшов
Видер в сатани
Зняв йому штани
Сатана програв

Сатана б програв
В твоєму житті
Якби ти зупинивсь
В пекло не летів

Сатана програв
Давним – давно програв,
Я знаю, ти не знав
Просто ти не знав

Давай помолимось
Давай прийди до Бога
Так хочу, щоб у нас
Була одна дорога

Що сказати ще
Чого б ти ще не знав
Я закінчив. Все.
Сатана програв.