ГЕН

Павел Гиляка
У попелі танцює ген пожежі –
Хрестоматійний варіант ,
Скорочений вогонь ,
Владика , що здолав би вежі –
                без обмежень –
Тепер не обігріє і долонь...
..............................................
Так спить у нас прихованая сила –
Муміфікована енергія душі ,
Була б собою безліч їй подібних
                пробудила –
Так ні ж бо – спить , застигла на межі...