Чоловикам

Наталья Пивень
Для Вас ми підемо на все:
на подвиг, працю... Ні, не те.
Для Вас ми – гарні і красиві,
Для Вас – ми лагідні й чутливі,
Для Вас – тепло сердець і тіл,
Для Вас – у свято пишний стіл.
Для Вас – усмішки і бажання,
Для Вас – зірки, для Вас – світання!
Для Вас, для Вас, для Вас, для Вас
все, що найкраще є у нас:
кохання, пристрасть, ніжність, сила,
щоб від негоди захистила,
тихенький вітер, снігопад
і фантастичний зорепад.