Березневий етюд

Анна Корниенко
Весною півні ну й горласті!
І день зростає, як цунамі.
На вербах - котики пухнасті,
в повітрі - музикальні гами.

На лузі ще сумна палітра -
торішній очерет схилився,
печально шарудить під вітром...
Бруньки дзьобасті налилися.

У лозах синіх прибережних
вже килим простеля травичка.
А сонце луки помережило
і сиплеться снопом у річку.



лютий, 2009