Сумую...

Анна Гольцберг
Я сумую, я не знаю...
Літо вже давно пройшло,
І потроху забуваю,
Те, що з нами там було...
Ми залишились назавжди
Разом з спогадами тими,
Та не знаєм більше ради,
Щоб прожити знову ними...
Ті хвилини та секунди,
Я на фото тільки бачу,
І сльоза з очей тихенько на долоні…
Я не плачу!
Просто хочу повернути,
І прожити знову миті:
Щастя й радості забуті…
Десь, колись, в якомусь літі...

24. 02. 09.