апогей

Мария Сторожук
Перетин фатально-синіх безликих полюсів.
Знову в нікуди.
Цивілізації скоряються
Пронизливому шепоту неонового світла.
Гравітація б"є на сполох, -
Заземленість майже за безцінь.
Краса, що не створена людиною -
Не вміє заздрити.
Охрещує перенароджене повітря.
Туман.Передчуття.
Звідки і куди?