червоне...

Мария Сторожук
Ти бачиш свої сигари,
Розкидані по жорстоко-червоному жертовнику?
То минуле,
Якому немає сповіді.
То сліди від реальності,
Коли справжнього забуття не існує.
Де ми навіки подарували самим собі неспокій.
Сила - у діях.
Заснути і прокинутись
Без переосягнення паралельного існування світів.
Безліч нематеріалізованих думок
Мандрують однією з діагоналей стелі.
Вчасно повернутись до спроможності дихати...
Іноді потрібно.