прийняття

Мария Сторожук
Фіолетове небо
Догоряло у перевернутому погляді,
Перефарбоване у колір стиглого заходу,
Дивувало чужою двозначністю.
Може саме це -
Довгоочікувана гармонія?
"Забудь",- перехоплює картину вітер -
"Всеосяжний транс лише за умови переосмислення.
Дзеркало не кожної душі
Яскраво-чітко
Видає
Зазеркальні вади."