людство

Мария Сторожук
Необхідність дивитися
На світовий ідеал кота
По-собачому.
Так бездумно віддано вслухатися в кожний елемент тиші.
Так по-рідному прикрашати свій власний куток уривками сказу...
Так безмежно вічно збирати до купи кістки альтруїзму по всьому світу...
"А може без так?", -
Гостротою пазурів шелестить наді мною ВОНА...
Її величності
Вусатій догматичності
Відмовлено у передчутті вічного...
Марево зникає.